Τα Χριστούγεννα ενός ξωτικού
marilena 268 days ago
- 0 + Παρόλα αυτά παρατήρησε ότι η χώρα ήταν ασυνήθιστα καθαρή και στολισμένη. Παπούτσια, καπέλο, ακόμα και μπαστούνι Μην ξαναργήσεις να έρθεις στη δουλειά, ειδικά τώρα που έχουμε Χριστούγεννα Μια φορά κι έναν καιρό, παραμονές Χριστουγέννων, βρέθηκε στην χώρα των ανθρώπων ένα μικρό ξωτικό.

http://www.rasoulis.gr/bladzijden/Τα-Χριστουγεννα-Ενος-Ξωτικου.html
Ηθη κα εθιμα από τον εορτασμό των Χριστουγεννων στον κόσμο
marilena 279 days ago
- 0 + Στο δέντρο, τα παιδιά αφήνουν σανό και ζάχαρη για το άλογο του Άγιου Βασίλη Στο Βέλγιο, ξεχωριστή θέση έχουν οι εορταστικές λιτανείες και οι υπαίθριες παραστάσεις Η παραμονή των Χριστουγέννων στα πολύ βόρεια της Φινλανδίας είναι η πιο σημαντική μέρα των γιορτών. Η Δανία και η Ελβετία αγαπούν τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια.

http://www.nemecismag.gr/paginas/τα-χριστουγεννα-στον-κοσμο.php
Παραδοσιακο Εορταστικό τραπεζι Χριστουγεννιατικο
marilena 280 days ago
- 0 + Το κανελογαρύφαλλο, το μέλι και τα καρύδια έχουν την τιμητική τους στα γλυκά των ημερών. Το Χριστόψωμο κόβεται από τον γηραιότερα άντρα της οικογένειας. Η περίοδος των χοιροσφάγιων είναι από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τα Φώτα. Στη νησιωτική χώρα, οι λαχανοντολμάδες σερβίρονται ως γεύμα των Χριστουγέννων

http://www.aganaktismenoi-drama.gr/pages/Τα-Χριστουγεννα-στο-τραπεζι.php
Χριστουγεννιάτικα Σύμβολα
marilena 282 days ago
- 1 + Το χριστουγεννιάτικο δέντρο οφείλει την εισαγωγή του στην Ελλάδα στους Βαυαρούς, αφού πρώτος ο βασιλιάς Όθωνας έφερε μαζί του το έθιμο. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ιδιαίτερα μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, όλο και περισσότερα ελληνικά σπίτια άρχισαν να το υιοθετούν ώσπου το στολισμένο δέντρο καθιερώθηκε.

http://www.mastorasinvitations.gr/pages/Τα-Συμβολα-Των-Χριστουγεννων.php