1
Το καραβάκι, ιδιαίτερα στη νησιωτική Ελλάδα όπου στολίζεται έως και σήμερα, είναι πανάρχαιο ελληνικό έθιμο και συμβολίζει την ελπίδα των ανθρώπων να σμίξουν σύντομα με τους ξενιτεμένους και τους ναυτικούς της οικογένειας.
1
Flash news for all coustomers only on 'THE AUTO PARTS SHOP'..Amazing offers and special discounts on every 'HONDA CR-V SUSPENSION CONTROL ARM' part. Get upto 80% discount on every suspension..so dont miss this chance..order now... Visit our website to check out our discount price and other special offers.
1
Σταυρώνεται πρώτα τρεις φορές, κόβεται στην αλλαγή του χρόνου και μοιράζεται στα μέλη της οικογενείας αφού πρώτα ονοματιστούν τα κομμάτια του Χριστού, του Άγιου Βασίλη και του σπιτιού.
1
Πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη. Η παραμονή των Χριστουγέννων στα πολύ βόρεια της Φινλανδίας είναι η πιο σημαντική μέρα των γιορτών. Τα Χριστούγεννα στη μακρυνή Κίνα είναι απλώς μια ευκαιρία για γιορτή και, μάλιστα, εορτάζονται με στολισμό δέντρου.
1
Η ιστοριά του μικρού ξωτικού που βοηθούσε τον Άη Βασίλη στην προετοιμασία της διανομής των χριστουγεννιάτικων & πρωτοχρονιάτικων δώρων Διαβάστε την ιστορία